[FOTO/VIDEO] Neputință sau nepăsare? Constructorul ce execută lucrările la alimentarea cu apă și canalizare, admonestat din nou de către locuitorii de pe strada Valea Aurului din Oravița

explo 1000x200

Miercuri, la Oravița, s-a mai consumat un episod din nenumăratele nemulțumiri semnalate de către cetățenii de pe strada Valea Aurului, unde, de mai bine de 6 luni, lucrările la sistemul de alimentare cu apă și canalizare se desfășoară cu viteza melcului.

Este cunoscut faptul că mare parte din lucrările de reabilitare la sistemul cu apă și canalizare din Oravița se desfășoară anevoios și cetățenii care locuiesc pe străzile unde au loc aceste lucrări sunt tot mai nemulțumiți, iar răbdarea lor pare a fi ajuns la final. Este și cazul străzii Valea Aurului, unde, de mai bine de 6 luni, pe lângă faptul că accesul rutier a fost blocat în totalitate, cetățenii de pe această stradă nu au avut nici apă la robinete până săptămâna trecută. Odată cu finalizarea aducțiunii cu apă, acum persoanele ce locuiesc pe această stradă se confruntă cu o altă problemă și anume faptul că cei care se ocupă de reabilitarea rutieră a străzii se mișcă cu viteza melcului. De mai bine de două săptămâni, constructorul nu face altceva decât să spargă din nou strada, iar acțiunea de pavare a străzii a fost sistată. Mai mulți cetățeni sunt revoltați și reclamă constructorul că nu alocă forță de muncă suficientă pentru a urgenta pavarea străzii.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157664576583593″]

Mai mult, oamenii, mare parte dintre ei fiind persoane în vârstă, reclamă faptul că pe stradă nu pot avea acces autovehiculele pompierilor și ambulanței și se tem că-n cazul unei urgențe nu pot beneficia de suportul tehnic al acestor instituții. Prezenți la fața locului, reprezentanții administrației locale s-au arătat și ei nemulțumiți de starea existentă a lucrărilor și l-au somat pe constructor să înceapă activitatea de pavare a străzii Valea Aurului. După cum a reieșit din termenul dat de către primărie și în acord cu reprezentantul constructorului, cetățenii de pe Valea Aurului au fost asigurați că-n maxim o lună de zile lucrările la reabilitare a străzii vor fi finalizate.

 

banner 970 x 250