Manevre politice pentru mazilirea lui Nelu Popa!

Informațiile apărute într-un site ce funcționează pe bază de POS, potrivit cărora liberalul Nelu Popa și-ar pregăti o viitoare candidatură la Primăria Reșița sub sigla USR PLUS, au fost dezmințite oficial!

Popa se poziționează bine de tot în topul preferințelor reșițenilor, iar în fiecare zi din cei trei ani și ceva de mandat a devenit tot mai redutabil. Om politic! A început să fie periculos, iar ascensiunea sa trebuie estompată cumva. Una dintre manevre, negocierile cu USR PLUS! La comandă, cu declarații trunchiate, cu intenția clară de a-i periclita poziția în PNL. Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, a explicat că totul e pură fabulație și că a fost clar de la bun început când a fost chestionat pe acest subiect, dar că interesele au fost altele. Mai exact, ca plecarea lui Popa din PNL să pară cât de cât plauzibilă.

„Nu am avut nicio discuție, cu niciunul dintre ei, nici cu Nelu Popa, nici cu Hadrian Popescu sau despre cine s-a mai spus. Nici nu cred că și-ar dori să vină la noi. Mai mult decât atât, Statutul nostru spune că, dacă o persoană a deținut funcții în alte partide, nu poate intra în USR sub nicio formă. Dacă o persoană a fost membru al unui partid politic parlamentar în ultimii doi ani, simplu membru, poate intra cu derogare. Dar cei care au deținut funcții nu pot intra sub nicio formă. Statutul e clar. Au fost doar speculații de presă. Eu am spus lucrurile foarte clar, dar… USR PLUS va avea candidat propriu și la Primărie, și la Consiliul Județean, peste tot”, a declarat Andrei Plujar.