Manchester City 1.50, Leicester 2.10 și Atalanta 2.55 – Cele mai mari cote din lume le găsești doar la Mozzart Bet!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Duminică plină de partide tari! Ca de obicei, Mozzart Bet a făcut o selecție de meciuri la care oferă cea mai mare cotă din lume! Iată evenimentele principale!

Manchester City – Everton (ora 18:00) cota 1.50

publicitate online in ziar Express de Banat

Campioana din Premier League, Manchester City, primește vizita lui Everton în ultima etapă. Chiar dacă pentru „cetățeni” meciul nu este unul cu miză, poate constitui o ultimă repetiție înainte de marea finală a Ligii Campionilor cu Chelsea.

City s-a impus deja în acest sezon în fața „caramelelor”, atât în campionat cât și în cupă. Încă un succes al trupei lui Guardiola este cotat cu 1.50 la Mozzart Bet!

Leicester – Tottenham (ora 18:00) cota 2.10

Meci cu miză mare în ultima etapă din Premier League. Tottenham nu își permite pași greșiți, întrucât poziția din clasament, care îi permite să evolueze în Conference League este șubredă. Arsenal și Everton stau la pândă!

Miza lui Leicester este însă mai mare, „vulpile” fiind în acest moment pe loc de Europa League, însă cu șansa de a prinde un loc de Liga Campionilor, în cazul unui rezultat bun în această seară, coroborat cu rezultatul de la Liverpool sau Chelsea.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Mozzart Bet oferă 2.10 pentru victoria lui Leicester, cea mai mare cotă din lume pentru acest eveniment!

Atalanta – AC Milan (ora 21:45) cota 2.55

Derby incendiar în Lombardia! Atalanta este sigură de participarea în Liga Campionilor. Nu la fel de sigură este și AC Milan, care a ratat șansa de a sta fără griji etapa trecută, când a remizat cu Cagliari.

Rossoneri” au nevoie de victorie dacă vor să fie siguri și să nu mai stea la mâna rezultatelor, însă Atalanta nu e un adversar comod sub nicio formă.

O înfrângere a lui AC Milan este cotată cu 2.55 la Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/