Managerul scandalagiu de la Dinamo lovește din nou. Jandarmii promit că sunt în gardă!

„Lupta” de pe teren, planificată astăzi între voleibaliștii din Caransebeș și cei de la Dinamo este considerată una cu risc ridicat. Asta, după ce sezonul trecut managerul dinamovist s-a dat în spectacol mut de beat! Prin urmare, forțele de ordine vor fi în număr mult mai mare la meciul de azi.

Dan Drăguşin, managerul echipei masculine de volei Dinamo Bucureşti, a venit beat la meciul cu Banatul Caransebeş, din 7 martie, din Sala Polivalentă „Victoria”, şi a făcut un scandal monstruos. Nu s-a rezumat însă la atât! Odată ieşit din sală, a sărit la bătaie. Pentru că nu i-a fost permis să se bată cu suporterii caransebeşeni, aşa cum fac huliganii adevăraţi, i-a tras de uniforme şi i-a întins pe jos pe oamenii legii. Nu a fost pus la punct decât după minute bune, timp în care jandarmii şi poliţiştii au fost pur şi simplu umiliţi de ofiţerul care reprezintă clubul Dinamo. Înainte să fie pocniţi de Drăguşin, jandarmii l-au pus la pământ şi încătuşat. Episodul de „psihoză” al managerului s-a încheiat cu suspendare din partea federației, dar astăzi este alături de băieții săi, la Caransebeș.

În altă ordine de idei, lupa se anunță acerbă astăzi, pe teren. Voleibaliștii din Caransebeș așteaptă replica echipei Dinamo București, de la ora 18.00, în sala polivalentă „Victoria”. După ce meciul pe teren propriu din campionatul trecut a fost cel mai apreciat de sutele de spectatori, gugulanii obținând victoria cu scorul de 3-1, și în acest sezon competițional iubitorii acestui sport așteaptă un spectacol pe cinste. Biletele se vor pune în vânzare începând cu ora 17.00. La tribuna oficială costă 10 lei, iar la tribunele laterale 3 lei. Copiii au intrarea gratuită, la fel și grupurile de elevi care doresc să se alăture galeriei. După victoriile obținute în primele trei etape, bănățenii se află pe locul I în clasamentul diviziei A 1 masculin, la egalitate cu CS Știința Explorări Baia Mare.

„Băieții au moralul bun, au învins în toate cele trei meciuri de până acum, sperăm să acumulăm alte 3 puncte sâmbătă, dar nu trebuie să ne relaxăm. L-am pierdut pe Antwain Aguillard, un centru foarte bun, dar care nu s-a acomodat la Caransebeș. Nu va fi ușor în acest tur, pentru că urmează meciuri din ce în ce mai grele, dar vom face față până în iarnă cu ce avem. Am investit și în sala polivalentă atât pentru confortul jucătorilor, cât și pentru spectatori și sperăm să-i avem în număr cât mai mare la meciurile de acasă, pentru că este importantă susținerea lor”, a declarat președintele AS Volei Club Caransebeș Cristian Stepanescu, pentru Express de Banat.

„Va fi un meci pe care îl vom aborda la fel ca pe celelalte: cu multă seriozitate și profesionalism. Avem un moral bun, sperăm să facem o figură frumoasă sâmbătă și să acumulăm puncte în clasament, pentru că este foarte important să rămânem în fruntea clasamentului” , a declarat sârbul Vladimir Cedic pentru www.expressdebanat.ro.