Caransebeșul e lider în România! Patru din patru!

Volei Club Caransebeș are cea mai bună performanță în Divizia A 1 din istoria voleiului din Banatul de Munte. După patru etape are patru victorii cu maximum de puncte obținute!

 

Meciul cu Dinamo București a fost unul incendiar, în care jucătorii bucureșteni au încercat să pipereze jocul prin proteste la fileu, drept  care s-a acordat cartonaș roșu unui jucător dinamovist. Cu două întreruperi de curent în urma unei avarii în tot Caransebeșul și cu un public inimos, de peste 700 de persoane, care a scandat numele favoriților, echipa gugulanilor a făcut un meci deosebit de spectaculos, câștigând cu scorul de 3-1.

„Nu sunt întru totul mulțumit de echipa mea, aș fi vrut mai puține greșeli neforțate și mai multă bucurie la câștigarea fiecărui punct. A fost presiune și din partea echipei adverse și am cedat un set, însă am obținut cele trei puncte. Sper ca accidentarea lui Cedic la gleznă să nu fie gravă, pentru că ne așteaptă un meci deosebit de greu la Zalău”, ne-a declarat antrenorul caransebeșean Valentin Pereu.

Primarul urbei, Marcel Vela, a trăit la maximum, la fel ca spectatorii, și s-a bucurat de victoria echipei: „E bucurie și în același timp o satisfacție că municipiul Caransebeș, un oraș mic, iată face față cu brio formațiilor mari, consacrate, din țară. Nu este puțin lucru că iată după patru etape se află pe primul loc, este lider. În această formulă de echipă băieții sunt minunați, sunt o familie, se vede cum trăiesc acest sport împreună cu antrenorul și cu toți care sunt pe lângă echipă. Grija mea este acum să căutăm sponsori să vină să susțină echipa, pentru că municipiul Caransebeș poate avea șansa să fie o voce puternică în acest campionat”.

Gregory Flaukner, americanul din Los Angeles, a făcut față cu brio acestui meci tensionat, declarând că această victorie nu face decât să-l bucure. „Atâta timp cât ne concentrăm și suntem o echipă, o familie, nu cred că nu putem să sperăm la cât mai multe victorii. Este bine să știm că ne aflăm pe primul loc, dar va fi foarte greu să ne menținem în top. Vom încerca să ne antrenăm la fel de mult ca să fim într-o formă bună și pentru meciul cu Zalău. I-am văzut la turneu, la Caransebeș, știm cum joacă, va fi greu, dar nu imposibil”, a concluzionat centrul american Gregory Faulkner.