Managerul Institutului Cardio din Timișoara, după reținerea medicului Gașpar: „Am fost șocat”

luca
untitled design set 970x90 px

Directorul Institutului de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde se declară șocat după ce medicul Marian Gașpar a fost reținut pentru luare de mită. Profesorul Constantin Tudor Luca a comentat și cum afectează imaginea Institutului pe care îl conduce acuzațiile care i se aduc fostului șef al clinicii de chirurgie cardiovasculară. 

„Da, am fost șocat, am fost șocat. Eu consider că în Institutul de Boli Cardiovasculare sunt foarte mulți oameni onești și care își fac activitatea. Iar o culpă de asemenea natură o consider o culpă individuală, noi am  luat toate măsurile necesare ca aceste lucruri să nu se întâmple, însă nu putem răspunde de ceea ce face fiecare individ în privat.”, a declarat profesorul Constantin Tudor Luca.

publicitate ziar expresb 1000x100

Medicul chirurg Marian Gașpar a fost ridicat de polițiști, luni dimineață, după ce a fost prins în flagrant luând 1.000 de euro de la un pacient care urma să intre în sala de operație. Anchetatorii au stabilit că, într-o săptămână, Marian Gașpar a pretins și primit de la 6 pacienți sau aparținători ai acestora sume de bani cuprinse între 100 și 2.000 de euro. Chirurgul se află acum în arestul IPJ Timiș. Judecătorii urmează să se pronunțe dacă îl arestează sau nu preventiv pentru 30 de zile.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/