Managerul Cican trece și peste plângeri penale! Chioșcul liberalului Albai dispare!

untitled design set 970x90 px

Managerul Adrian Cican s-a ținut de cuvânt și a închis chioșcul liberalului Petru Albai din primele minute ale lui 2020. Deși a primit notificarea, gestul lui Cican l-a șocat pe agentul comercial care a depus două plângeri penale și o ordonanță prezidențială la Judecătoria Caransebeș.

Nu este niciun spațiu în renovare, strigă Albai, este pură răutate pentru că, la câteva minute după miezul nopții de Revelion, managerul a trimis trei lucrători din spital și a tăiat curentul electric și a blocat accesul în chioșcul alimentar de la intrarea în spital.

Este o tulburare de posesie pentru care am făcut plângere penală și este abuz în serviciu pentru care, de asemenea, am făcut plângere penală și ordonanța prezidențială am depus-o la Judecătorie pentru că aceasta îi dă dreptul judecătorului să se pronunțe mai repede în cazul sistării energiei electrice și blocării intrării. Această așa-zisă renovare a fost un motiv ca să-mi demonstreze mie ceva, cred că acest om are o problemă pentru că portarul, fochistul și electricianul în noaptea de Revelion la ora 00.03 au venit și mi-au sigilat geamul și ușa. Eu nu aveam de unde să știu pentru că au fost zile nelucrătoare și am venit vineri, în 6 ianuarie, și am găsit locația sigilată.”, a spus Petru Albai.

publicitate ziar expresb 1000x100

Managerul spitalului, Adrian Cican, a precizat că spațiul va fi modernizat și transformat într-un punct de informații pentru ca toți pacienții care vor călca pragul unității medicale să poată primi informații despre locația fiecărui cabinet, compartiment, medici și alte probleme. Punctul de informare va avea un panou cu led care va prezenta informații despre fiecare secție și structura spitalului.

Fie că s-a vrut, fie că nu s-a vrut, fie că l-au ținut în brațe liberalii pe domnul Petru Albai pentru că au anumite interese privind acest spațiu, vă spun că, cu toate plângerile penale pe care le-a făcut administratorul, acolo vom inaugura un punct de informații.”, a subliniat Adrian Cican.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/