Manager interimar la Muzeul Banatului Montan din Reșița! Istoricul Flavius Bozu… este istorie!

Flavius Bozu, istoricul care a ocupat până acum postul de manager al Muzeului Banatului Montan din Reșița, a primit decizia de încetare a contractului. Asta după ce comisia de evaluare a Consiliului Județean Caraș-Severin a considerat că activitatea sa pe anul 2021 lasă mult de dorit.

A primit nota 6,77 pentru activitatea de management din anul 2021, deși, spune el, și-a îndeplinit cu brio toate obligațiile din contract. Flavius Bozu a fost trimis acasă de comisia de evaluare a Consiliului Județean Caraș-Severin care i-a acordat nota 6,77. Cum nici după contestație nu s-a schimbat nimic, istoricul reșițean a primit și decizia de încetare a contractului de management.

Muzeul Banatului Montan va fi condus de astăzi de Livia Magina, cercetător științific gr. III în cadrul instituției, care va prelua atribuțiile de manager până la organizarea unui concurs. În mod normal, interimatul este valabil pentru 120 de zile.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

livia magina

În ceea ce îl privește pe Flavius Bozu, cel mai probabil își va căuta dreptatea în instanță, contestând atât nota acordată de comisia de evaluare, cât și rezultatul contestației.

CITEȘTE ȘI: Apreciat la nivel național, mazilit în Caraș-Severin? „Este o dovadă în plus a incompetenței de a conduce un județ”

banner 970 x 250