Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută la Iulius Town, din această vară

fiscal1

Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara se mută într-un sediu nou. Dominic Fritz a anunțat că instituția își va desfășura activitatea la Iulius Town, din această vară, ultimele lucrări fiind aproape finalizate.

Una dintre cele mai importante instituții aflate în subordinea Primăriei Timișoara își va desfășura activitatea într-un sediu nou. Este vorba de Direcția Fiscală, care se mută, din această vară, într-un spațiu nou aflat în ansamblul Iulius Town, deasupra pasajului de pe tronsonul Inelului II de circulație, între Calea Aradului și B-dul Antenei.

Lucrările de instalații și compartimentare sunt aproape gata, urmează amenajarea interioară și, din luna iunie, mutarea colegilor de la Direcția Fiscală în noul sediu. Întreaga relație cu publicul care ține de Direcția Fiscală se va muta în noul spațiu, care oferă condiții mult mai bune cetățenilor și angajaților. Această mutare era necesară: actualul spațiu în care funcționează DFMT, lângă Primărie este depășit de nevoile actuale ale celor care au treabă aici sau ale celor care lucrează aici: spațiu de așteptare înghesuit, insuficiente ghișee, spațiu impropriu pentru consiliere, lipsa locurilor de parcare”, a declarat Dominic Fritz.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Clădirea la roșu în care-și va desfășura activitatea Direcția Fiscală a fost donată primăriei de către investitorul de la Iulius Town. Primăria a investit în lucrările de amenajare și compartimentare ale spațiului.

fiscal4

fiscal3

fiscal2

banner 970 x 250