Managementul educațional, necesar pentru profesorii-directori

Profesorii care doresc să ocupe o funcție de director al unei unități de învățământ trebuie să facă parte din corpul de experți ai Ministerului. În acest sens, zilele acestea a început o nouă sesiune pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional.

La selecţie pot participa cadrele didactice cu grad II, cu calificativ de Foarte bine în ultimii 4 ani, care au acumulat 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educaţional.

Îi invit pe cei care nu au participat în primele două etape la concursul care are loc pentru corpul de experți ai ministrului să se înscrie. Iată, începând cu luna aceasta se desfășoară și etapa a treia. Probabil pe viitor aceasta va fi o condiție obligatorie pentru a ocupa funcția de director de unitate de învățământ”, a declarat prof. dr. Paul Șusoi, inspector general ISJ Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Cei care doresc să se înscrie la acest concurs, pot găsi toate datele necesare pe site-ul inspectoratului școlar. De ieri și până pe data de 12 august, candidații pot completa formularul de selecție online, iar apoi se vor face selecțiile pentru concursul ce va avea loc în perioada 20-23 august.

tmc 640