Mână de la mână pentru sport! Primarul din Moşniţa Nouă vrea să reabiliteze o bază sportivă cu sprijinul cetăţenilor

Primăria comunei Moşniţa Nouă şi-a propus să dea viaţă bazei sportive din satul aparţinător, Moşniţa Veche. Cum? Cu ajutorul localnicilor. Primarul Florin Bucur face apel la cetăţeni să se implice, după posibilităţi, cu donaţii în bani sau muncă voluntară pentru ca baza sportivă să devină una modernă şi la standarde europene.

Indiferent de perioada prin care trecem, sportul înseamnă sănătate şi nu trebuie trecut în plan secundar. Aceasta este şi părerea primarului Florin Bucur care cere implicare din partea cetăţenilor din comună pentru ca baza sportivă să devină una demnă de realitatea zilelor noastre.

Terenul este în proprietatea publică a Comunei Moșnița Nouă. Administrația actuală a început de câțiva ani să investească în acest teren, a fost reabilitată împrejmuirea, au fost montate plase de protecție, a fost realizat forajul pentru apă, branșamentul electric, sistemul de irigații pentru întreținerea gazonului. Dar nu este suficient. Pentru ca baza sportivă să devină una grandioasă, trebuie investiţii, iar bugetul comunei nu permite.

Ca în fiecare an, bugetul comunei noastre, nu foarte mare, a fost structurat după necesitățile întregii comunități (investiții în extinderea rețelelor de apă, canal, iluminat, învățământ, amenajarea zonelor verzi, infrastructură rutieră etc), dar și sume necesare pentru reabilitarea terenurilor de sport. Chiar dacă este o perioadă mai grea, sportul înseamnă sănătate, astfel vă propunem un nou proiect comun în care ne bazăm pe dumneavoastră (antreprenori , dezvoltatori, oameni de bine), pentru a face ca baza sportivă din Moșnița Veche să ajungă în stadiul prezentat.”, a precizat Florin Bucur, primarul comunei Moşniţa Nouă.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Toți cei interesați să contribuie prin donații, sponsorizări, chiar muncă voluntară sunt așteptați la sediul Primăriei pentru a discuta proiectul, costurile și contribuția fiecăruia.

„Specificăm că inclusiv noi, echipa din Primărie și echipele societăților Consiliului Local, vom contribui în calitatea noastră de cetățeni la realizarea acestui proiect atât de util tuturor.”, a adăugat primarul.

publicitate si promovare online banner maxagro