10.000 de măşti vor fi împărţite în secţiile de votare din Giarmata

Virgil Bunescu, primarul comunei Giarmata, a găsit o modalitate inedită de a distribui cele 10.000 de măşti achiziţionate de Primărie pentru locuitorii comunei. Acestea vor fi împărţite în locaţiile unde erau amplasate secţiile de votare.

Aceste puncte sunt reprezentate de şcolile şi de grădiniţele din Giarmata şi Cerneteaz, dar şi de Căminul Cultural.

„Am cumpărat 10.000 de măşti și începând de luni-dimineaţa le vom distribui la toată comuna printr-un mijloc aparte. Pe amplasamentul vechilor secţii de votare se vor împărţi. Oamenii se vor opri în locul în care practic ar fi votat şi îşi vor lua măştile.”, a precizat Virgil Bunescu, primarul comunei Giarmata.

leader board 728 x 90 px

Edilul a subliniat că nu ar dori ca această acţiune a lui să fie interpretată ca fiind una electorală, ci ca o modalitate eficientă ca fiecare locuitor al comunei să poată beneficia de aceste măşti. În fiecare locaţie vor fi câte doi angajaţi ai Primăriei care au o listă în faţă şi fiecare om care are locuinţă în Giarmata vine şi îşi ridică măştile.

„M-am gândit foarte mult, pentru că oamenii ar putea să perceapă ca fiind o chestie electorală, dar nu vedeam altfel cum puteam împărţi şi am hotărât să distribuim în acest mod. Când vine la locaţia respectivă oamenii declară câţi membri au în familie şi primeşte fiecare mască.”, a adăugat primarul.