Mână de la mână pentru semenii noștri

Un gest nobil oferit în preajma sărbătorilor pascale de către pensionarul Dumitru Matei și organizația pe care o păstorește de un an de zile. Fără prea mare sprijin din partea ALDE Caransebeș, cu fonduri proprii, membrii organizației s-au gândit ca două familii cu situație materială mai grea să primească o mână de ajutor în săptămâna patimilor.

„Familia Avasilichioie, formată din Vasile tată cu probleme de sănătate, Mihaela mama și cei trei copii Matei – 12 ani, Filip – 8 ani, care practică fotbalulul la CSS Caransebeș și Iulian, fratele mai mare în vârstă de 15 ani, cu grave probleme de sănătate. Ne-am gândit că acum ar fi frumos să ajutăm cu cât putem și noi: produse alimentare și articole de îmbrăcăminte. Mi-au atras atenția cei cei mici, care se țin de un sport ce le oferă disciplină și responsabilitate, eu, ca fost antrenor de fotbal, știu ce înseamnă această muncă și mă bucur că, deși banii sunt puțini în familie, ei nu se lasă”, ne-a declarat Dumitru Matei.
Despre cea de-a doua familie, Marian Corduneanu ne-a mențioat că trăiește într-o rulotă: „Familia este formată doar din Strein Marius Ovidiu tatăl, care este divorțat și are în grijă pe cei doi copii, Andreea în varstă de 13 ani și Alex Mario de 11 ani. Ei locuiesc într-o rulotă. Tatăl copiilor a solicitat la Primărie să-i atribuie terenul unde are gospodăria, fiind presat de termenul pus de Autoritatea pentru Protecția Copilului să-și amenajeze un spațiu locuibil pentru copii, în caz contrar își va pierde custodia copiilor”.