Se anunță dezbateri aprinse în ședința Consiliului Local Caransebeș

Ședinţă stufoasă de Consiliu Local la Caransebeş, cu 23 de puncte pe ordinea de zi, însă aprobarea bugetului local este proiectul de hotărâre prioritar pentru aleșii urbei de pe Timiș și Sebeș. Ședința se va desfășura joi, 25 aprilie, de la ora 15.00, în Sala de şedinţe „1 Decembrie 1918” a Primăriei Municipiului Caransebeş.

În deschiderea reuniunii, consilierii vor avea de aprobat acordarea a trei titluri de Cetățean de Onoare antrenorilor Cristian Dragomir – atletism, Dumitru Toc – lupte și Ion Radu – judo. După proiectul de buget ce va fi discutat pe capitole și bugetul centralizat al instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2019 și a programelor de investiții pe anul 2019, se va lua în discuție aprobarea taxelor și impozitelor locale majorate pentru anul viitor.
Cu aceeași ocazie, consilierii locali vor dezbate proiectul privind aprobarea programului anual pentru acordarea finanțărilor nerambursabile, pe anul 2019, conform prevederilor Legii nr.350/2005, pe mai multe capitole: sport, social, cultură.

Și, cum se va redobândi majoritatea liberală în rândul consilierilor locali, pe ordinea de zi este și propunerea de înlocuire a unui membru în Consiliul de Administrație al SC Transal Urbis, astfel că, cel mai probabil, directorul Ovidiu Chimigeriu – aflat în concediu medical de ceva vreme – se poate întoarce la lucru, nemaiexistând pericolul să fie demis, așa cum anunțau în presă social-democrații, pe baza majorității pe care au avut-o scurt timp în AGA.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)