Mamă și fiu, dealeri pentru piețele de droguri din Reșița și Caransebeș!

Acțiunea DIICOT Caraș-Severin de ieri s-a soldat deocamdată cu cinci persoane reținute pentru o perioadă de 24 de ore și cu alte câteva plasate sub control judiciar!

Cinci membri ai grupului infracțional destructurat ieri vor ajunge astăzi în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Caraș-Severin cu propunere de arestare preventivă. Printre aceștia se numără și o femeie, Iosefina Muntean, membră a celulei din Lugoj. Fiul femeii, implicat și el în traficul de droguri, în special în furnizarea de cannabis și etnobotanice pentru piețele din Caransebeș și Reșița, a fost plasat ieri sub control judiciar.

„Clientei mele i se rețin infracțiunile de trafic de droguri și constituire de grup infracțional organizat. Vom pune concluzii  de respingere a propunerii de arestare preventivă. Dacă instanța va considera necesară o măsură preventivă, atunci se poate lua una mai ușoară decât cea a arestului preventiv”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Update ora 14.20

600 de doze de substanțe etnobotanice, arme albe, bunuri susceptibile a proveni din furturi au fost ridicate în urma celor 14 percheziţii efectuate ieri de poliţiştii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraş-Severin. De asemenea, 5 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Totodată, 9 persoane au fost conduse la audieri, dintre care 5 au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Tribunalului Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

Update ora 14:40

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Caraș-Severin a dispus arestarea la domiciliu a tuturor celor 5 persoane.„Pentru clienta mea am solicitat luarea măsurii controlului judiciar și, chiar dacă măsura arestării preventive a fost respinsă, analizăm oportunitatea contestării acestei încheieri la Curtea de Apel din Timișoara”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Descinderi la traficanții de droguri din Reșița, Caransebeș și Herculane!