NEWS ALERT. Descinderi la traficanții de droguri din Reșița, Caransebeș și Herculane!

14 percheziții domiciliare au loc în această dimineață în mai multe locații din județele Caraș-Severin și Timiș, la interlopi și persoane bănuite de trafic de droguri!

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au descins la primele ore ale dimineții la locuințele suspecților. E vorba despre membrii unui grup infracțional organizat care activa în Reșița, Caransebeș, Băile Herculane și Lugoj. Lucrătorii BCCO Caraș-Severin au descoperit droguri, arme albe și bunuri furate!

descinderi caransebes

UPDATE, ora 9.40

În locațiile percheziționate din Caransebeș s-au găsit cantități impresionante de droguri, sute de doze, un întreg arsenal de arme albe, dar și o mulțime de obiecte furate.

UPDATE, ora 10.50

12.00

Update

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat 14 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.

Sunt puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea vizează un dosar penal care are ca obiect un grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.

Gruparea infracțională acționa pe nivel de celule, neevidențiindu-se un lider al întregii grupări. Membrii grupării din Lugoj s-ar fi ocupat de aprovizionarea cu droguri, iar ceilalți, din Caraș-Severin, aveau rol de preluare a drogurilor de la cei din Lugoj, aprovizionare din alte surse și distribuire.

De asemenea, la activităţi participă poliţişti din cadrul structurii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timişoara, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, de Ordine Publică, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, precum şi jandarmi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Departamentului de Informații și Protecție Internă.

foto: