Malurile râului Bega, mai curate. Zeci de persoane din Timișoara au adunat gunoaiele

explo 1000x200

Malurile râului Bega sunt mai curate. Asta după ce peste 60 de persoane din Timișoara au participat la o acțiune de ecologizare a canalului, la sfârșitul săptămânii trecute, organizată la inițiativa polițiștilor locali.

Poliția Locală Timișoara informează că a organizat o acțiune de ecologizare a malurilor și luciului de apă ale canalului Bega, la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit reprezentanților instituției, evenimentul s-a bucurat de un real succes, fiind implicate peste 60 de persoane, angajați din diferite instituții, dar și simpli cetățeni care au dorit să se implice.

Astfel, peste 60 de persoane au strâns deșeuri igienizând malurile Begăi, precum și zona de sub poduri și luciul de apă între Uzina de Apă și Podul Modoș. Ideea acțiunii a venit ca urmare a constatărilor polițiștilor locali din timpul misiunilor de patrulare, în cadrul cărora s-a constatat că în zonele menționate sunt dispersate cantități mari de deșeuri, imprimând aspect vizual neplăcut“, a informat Poliția Locală Timișoara.

Reprezentanții instituției intenționează să mai organizeze astfel de acțiuni de ecologizare și în viitor, cu sprijinul voluntarilor.

banner 970 x 250