În zorii zilei, cu BMW-ul la furat de flori din Piața Gugulanilor

Pe o femeie din zona Caransebeșului a apucat-o dragostea de flori, însă nu de florile ei, ci de plantele și puieții de arțar de pe dâlma Pieței Gugulanilor. Pentru acest lucru este cercetată pentru furt!

Femeia a ajuns la prima oră a dimineții cu o mașină scumpă în piața din municipiul Caransebeș, unde a început să smulgă puieții de arțar și florile plantate recent de către angajații pieței pe dâlma de lângă bazar:

Am ajuns ieri dimineață la piață și am descoperit că lipsesc flori, plante perene, zona era răvășită iar un puiet de arțar era aproape scos din pământ. Am verificat camerele de luat vederi și am descoperit că o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani, care a venit cu o mașină scumpă a început să fure plantele și florile din jardinierele recent amenajate și de pe dâlma pieței. Am prezentat imaginile Poliției Locale, care le-a transmis Poliției Municipale spre cercetare. Probabil că femeia nu se aștepta ca în piață să existe camere de supraveghere”, ne-a precizat Luminița Verdeș din cadrul Pieței Gugulanilor.

leader board 728 x 90 px

Precizăm că Serviciul Public Piața Gugulanilor gestionează un sistem de 28 de camere de supraveghere, amplasate atât în spațiile deschise cât și în halele de produse.

Conform Codului Penal furtul se pedepsește cu închisoare corecțională de la 3 luni la 2 ani, amendă de la 5.000 la 10.000 lei și interdicție corecțională de la unu la 2 ani.