Malurile Begăi, monitorizate video la Timișoara. Se cumpără camere de supraveghere cu 300.000 euro

51486397738 6680c69f97 k

Malurile Begăi, dar și o parte a zonei centrale din Timișoara vor fi monitorizate video. Poliția Locală Timișoara este dispusă să plătească peste 300.000 de euro cu scopul achiziționării de camere de supraveghere.

Poliția Locală Timișoara vrea să facă o investiție importantă cu scopul unei monitorizări mai eficiente a malurilor Begăi, dar și a zonei centrale a orașului. Astfel, în această săptămână, instituția a lansat o licitație publică cu scopul achiziționării de camere de supraveghere.

Se va achiziționa un sistem de monitorizare video a unei porțiuni a canalului Bega și a unei porțiuni a zonei centrale a Municipiului Timișoara format din: 22 camere de supraveghere video de tip Speedom în 15 locații de pe raza Municipiului Timișoara, dotare dispecerat (mobilier, echipamente media, echipamente de rețea, etc), echipamente tehnice aferente (echipamente active și pasive de rețea, echipamente media, etc), asigurarea branșamentelor electrice în locațiile în care nu este asigurată sursa de energie prin alte proiecte, lucrările de cablare (fibra optică, cablu de energie, etc) prin canalizația subterană existentă a Municipiului Timișoara (realizată în cadrul altor proiecte), execuția unei infrastructuri (canalizație subterană) pentru interconectarea la rețeaua existentă, în locațiile în care se impune acest lucru”, scrie în anunțul de participare la licitație.

Valoarea estimată a contractului se ridică la peste 315.000 euro, cu TVA inclus, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 8 noiembrie, până la ora 15.00. Durata contractului va fi de trei ani și jumătate.