Mai presus de lege! A fugit din arestul la domiciliu pentru a se răfui cu familia pe care a îndoliat-o! (VIDEO)

A sfidat orice lege și o face în continuare! Intimidează și amenință o familie întreagă, pe care anul trecut a îndoliat-o, în urma unui accident rutier provocat din cauza alcoolului!

Reșițeanul Cristian Gabriel Ursu, zis Rățoi, a omorât, în august 2019, pe Strada Rândul 3, o bătrână de 74 de ani, după ce a urcat beat la volanul unui microbuz radiat, fără să aibă vreodată permis de conducere. Mai mult, a fugit de la locul faptei, încercând să șteargă urmele care-l incriminau. A fost încătușat, reținut și arestat preventiv, dar, în ziua de 1 aprilie 2020, instanța a considerat că arestul la domiciliu e o măsură preventivă suficientă. Revenit acasă, Ursu s-a apucat de chefuit. Sâmbătă, spre exemplu, s-a îmbătat bine și a ieșit în drum, unde a făcut scandal. A amenințat și chiar a încercat să agreseze rudele femeii pe care a ucis-o. Asta, deși măsura preventivă a arestului la domiciliu îi interzice categoric să iasă din curtea casei! Chiar instanța de judecată îi atrăsese atenția că orice încălcare a măsurii preventive va duce la rearestarea sa. Martorii au reușit chiar să filmeze câteva secvențe cu inculpatul Ursu încălcând dispozițiile judecătorului de drepturi și libertăți, astfel că procurorul de caz are toate motivele să solicite Judecătoriei Reșița emiterea unui mandat de arestare.Peste numai două zile, Cristian Gabriel Ursu își va afla pedeapsa în primă instanță pentru infracțiunile de ucidere din culpă, conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. La acestea se adaugă și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Organele de cercetare penală au stabilit că, înainte de producerea accidentului, Rățoi, Todor Petrică Ursu și Nicolae Savu s-au pus pe băut. Cumpăraseră vreo 15 de beri. La un moment dat au urcat într-un Mercedes Vito, radiat din circulație, cumpărat de Rățoi cu 500 de euro, dar după numai 100 de metri acesta a lovit o femeie care se deplasa regulamentar pe marginea părții carosabile. Microbuzul a căzut apoi apoi câțiva metri. Ursu a ieșit repede din mașină și a fugit acasă, spălându-se de sânge. Acolo l-au găsit organele de poliție. A negat că el s-ar fi aflat la volan, a dat vina pe Todor Petrică Ursu!

dacus 05 iulie 2024

Cercetările au scos la iveală că nu avea permis de conducere și că era în stare de ebrietate: 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rățoi a negat că el ar fi condus și după ce s-a trezit din beție, pe parcursul urmăririi penale. Îl contrazic o mulțime de probe de la dosar, inclusiv declarațiile celor doi martori care au fost în microbuz. „A accelerat puternic, iar mașina a început să patineze. A lovit cu autoturismul victima pe care a aruncat-o în sus, iar autoturismul s-a răsturnat pe partea stângă a drumului”, au mărturisit Todor Petrică Ursu și Nicolae Savu. Rățoi a rămas inconștient. Și-a revenit de la palmele lui Savu. Apoi a întins-o fără scrupule acasă, încercând să șteargă urmele care să demonstreze că el s-a aflat la volan. A negat obsesiv că el a condus, motiv pentru care s-a ajuns la efectuarea de probe ADN. „Rezultă cu certitudine că inculpatul Ursu Cristian Gabriel s-a aflat la volanul autoturismului la momentul producerii accidentului în calitate de conducător auto”, au stabilit experții.

CITEȘTE ȘI:

Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, peste o bătrână! Apoi a fugit! [UPDATE]

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/