Mai multe pistoale, o armă letală, cartușe și proiectile, găsite la domiciliul reșițeanului care și-a împușcat iubita

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, care și-ar fi împușcat iubita în cursul zilei de ieri pare să-și fi făcut o adevărată pasiune în ceea ce privește deținerea de arme fără autorizare. În urma verificărilor efectuate la locuința acestuia, polițiștii au găsit un adevărat arsenal de arme și muniții, pe lângă pistolul de tip Airsoft pe care l-ar fi folosit pentru a-și regla disputele cu iubita.

„În urma cercetărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au ridicat de la locuința bărbatului de 27 de ani, bănuit că și-ar fi împușcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartușe cu glonț și peste 200 de proiectile metalice și de cauciuc”, au transmis reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Tot arsenalul era deținut de bărbat fără a avea autorizație pentru deținerea, portul și folosirea armelor letale și neletale. Astfel, pe lângă cercetările privind agresiunea din cursul zilei de ieri, polițiștii cărășeni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, vor continua cercetările și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, lovire sau alte violențe și amenințare.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, aseară, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

Sursa foto principal: news.ro.

CITEŞTE ŞI: Dragoste cu năbădăi. Femeie ameninţată și împușcată de propriul concubin