Mai multă inspiraţie, mai puţine greşeli!

FC Caransebeş încearcă să scape de ultimul loc în clasamentul Seriei a II-a din eşalonul secund al fotbalului românesc. Pentru asta are nevoie de o victorie Satu Mare.

Returul Ligii a II-a la fotbal începe sâmbătă, când gugulanii joacă la Satu Mare, cu Olimpia, echipă în faţa căreia debutaseră cu o victorie la revenirea pe scena a doua a fotbalului românesc. FC Caransebeş a căzut de la o etapă la alta după startul foarte bun, iar acum e ultima în clasament. Alin Artimon, revenit la echipă în urmă cu două săptămâni, a resetat echipa şi aşteaptă atât un rezultat bun, cât şi o evoluţie care să dea speranţe pentru jocurile următoare.

„Sunt convins că va fi un joc tare, un joc intens, un joc greu pentru noi. Întâlnim o echipă care la începutul campionatului şi-a propus să se bată la promovare. Sunt convins că nu a renunţat la această ţintă şi în cel mai rău caz îşi propune să se claseze în primele şase. Noi suntem în deficit de puncte, ne dorim să întrerupem căderea asta liberă şi să agonisim puncte care să ne asigure o iarnă cât de cât liniştită, în care să putem reconstrui ceea ce noi credem că se poate repara”, a declarat tehnicianul Caransebeşului.

Artimon e mulţumit de felul în care băieţii s-au prezentat la antrenament şi a văzut lucruri bune chiar şi în înfrângerea la limită din runda trecută. „Sunt două săptămâni în care am muncit, sunt mulţumit de jucători, am lucrat foarte mult din punct de vedere tactic, pentru că este cam singurul lucru pe care îl putem îmbunătăţi în momentul ăsta. Sunt încrezător că am reuşit să corectăm din ceea ce am greşit şi la Oradea şi poate vom avea şi ceva mai multă şansă. Sper să fim mai inspiraţi în faţa porţii. Sper să greşim cât mai puţin spre deloc pentru a lua măcar un punct. Gafiţa nu intră în calculele mele, dar sunt ceva probleme mai vechi, care au recidivat, şi la Săulescu. Dacă nu e apt sută la sută nu intră nici el în lot”, a mai spus antrenorul.

Comments

  1. dori says:

    artimon e mult mai slab antrenor ca Balu