Mai bogat ca Radu Mazăre, cercetat de DIICOT, găsit incompatibil de ANI și prins furând gaz!

untitled design set 970x90 px

Este descrierea pe care primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu, i-a făcut-o în câteva cuvinte social-democratului Mirel Pascu, după ce acesta din urmă i-a trecut în palmaresul administrativ o serie întreagă de nereușite!

Coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare a PSD Caraș-Severin i-a luat apărarea Luminiței Jivan după ce aceasta a fost atacată dur de PMP-istul Cismăneanțu. Ba mai mult, Pascu a spus despre actualul edil al Bocșei că nu a făcut mai nimic pentru oraș din 2012 încoace și că nu a fost în stare nici măcar să întrețină ceea ce a găsit moștenire de pe vremea social-democratului. Eugen Cismăneanțu nu vrea să rămână dator și a replicat. În termeni extrem de duri!

„Cine spune că a murit cavalerismul, nu a stat pe lângă domnul Mirel Pascu în ultima vreme. Ca un cavaler în armură şi animat de nobila funcţie de coordonator al campaniei PSD Caraş-Severin, el sare în apărarea şefei PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, atacându-mă pentru că la Bocşa nu se poate face ce îşi doresc ei. E vorba de acelaşi om care, împreună cu şefa lui, atacă şi folosesc ca obiect al unei campanii electorale murdare, oamenii care sunt susţinuţi de fundaţia ce funcţionează în Bocşa dinainte de a fi eu primar. Sunt conştient de presiunea pusă pe umerii domnului Mirel Pascu, dar înainte de a aduce acuze la adresa mea, aş vrea să se uite puţin în urmă. Nu la realizarile de primar, pentru că, după cum bine ştiţi, nu prea are ce să puncteze, ci la parcursul domniei sale. Domnul Mirel Pascu este mereu înconjurat de prieteni şi fini şi nu se fereşte să se laude cu ei de câte ori are ocazia. Sunt atât de apropiaţi şi îl susţin atât de mult încât a ajuns să apară pe orarul unei universităţi, dar nu şi în lista profesorilor asociaţi şi nici nu s-a deranjat să declare funcţia de profesor în declaraţia de avere sau interese. O altă realizare importantă a fost atunci când a fost cercetat de DIICOT şi a fost declarat incompatibil de ANI pentru că şi-a angajat sora şi soţia la Primărie, respectiv la Azilul din subordinea Primăriei Bocşa, în perioada cât a fost primar. E acelaşi personaj despre care Radu Mazăre spunea că este mai bogat decât el, în vremurile bune. Domnului Mirel Pascu îi place să i se dea atenţie. Cât a fost primar a ieşit în evidenţă, inclusiv în presa centrală ca pe ultima sută de metrii a mandatului şi-a acordat titlul de “Cetăţean de Onoare al oraşului Bocşa”, fiind singurul primar din România care a facut un astfel de gest. Tot atenţia cuvenită a primit-o şi atunci când în urma unui control al poliţiei şi al Eon Gaz, a fost prins furând gaz. Acestea sunt doar câteva dintre realizările sale, cele mai cunoscute. Şi atunci vin şi întreb cu ce tupeu vorbeşte acest om despre mine când faptele sale vorbesc de la sine? Probabil o face animat de intrigile şi scenariile pe care le construieşte şi le lansează atent cu ajutorul şefei sale, dar care, într-un final sunt doar praf în ochii şi vorbe nefondate pentru a câştiga electorat”, a afirmat Eugen Cismăneanţu, primarul oraşului Bocşa.

CITEȘTE ȘI:

„Cismăneanțu nu reușește să întrețină ce am lăsat eu în 2012!”