Campania pentru europarlamentare îl împinge spre Primăria Caransebeș!

banner publicitar

Social-democratul Marius Damian a organizat cea mai mare acțiune a PSD-ului în Caraș-Severin în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Acum nu prea mai au încotro, nici el, nici partidul!

Luminița Jivan și staff-ul său de campanie au luat județul la pas, l-au bătut de la un capăt la altul și oamenii care au venit în fiecare localitate pentru a o întâlni pe șefa PSD Caraș-Severin nu au fost deloc puțini. Mai de bunăvoie, mai la insistențele primarilor, au umplut cămine culturale și i-au ascultat promisiunile electorale. La Teregova însă s-a întâmplat mai mult de atât. Peste 600 de oameni s-au îngrămădit în cămin la întâlnirea electorală. A fost o adevărată demonstrație de forță. Nu însă a Luminiței Jivan, ci a lui Marius Damian. Mobilizarea social-democraților și simpatizanților acestora într-un număr atât de mare ar putea fi cu bătaie mai lungă de europarlamentare. Neoficial, în discuțiile pesediștilor cărășeni ar fi reapărut ideea candidaturii lui Damian la Primăria Caransebeș. Mai ales că, acum, șansele PSD pe Timiș și Sebeș sunt mai mari ca niciodată în contextul în care primarul Felix Borcean e mazilit de propriul partid.

În ciuda evidenței acestei variante și a discuțiilor apărute, Damian spune că nu e momentul pentru a vorbi despre Primăria Caransebeș. „A fost o acțiune electorală pentru europarlamentare, era normal să mobilizăm un număr foarte mare de membri și simpatizanți, se știe că Teregova este un adevărat pol social-democrat și asta s-a văzut și acum. Nu vreau să vorbesc acum despre nicio candidatură pentru Primăria Caransebeș, acum așteptăm scrutinul de duminică. La cum au stat lucrurile la Teregova și la modul în care președinta PSD Caraș-Severin a fost primită de oameni, sunt convins că va fi o victorie categorică! Marius Damian a fost, este și va rămâne același om de echipă și care va încerca alături de PSD Caras-Severin sa câștige detașat alegerile europarlamentare și prezidențiale. La Teregova sunt convins ca Maria Damian – primar va scoate un rezultat foarte bun, la fel cum a fost frumoasa și marea întâlnire de acum câteva zile cu echipa PSD Caraș-Severin, în frunte cu Luminița Jivan. Referitor la Primăria Caransebeş, sunt sigur că în urma unui sondaj corect, candidatul PSD va câștiga!”, a declarat Marius Damian pentru expressdebanat.ro.