Maestrul terapiei de râs, Doru Octavian Dumitru, vine pe scena Casei de Cultură Moldova Nouă

po 1000x100px (3)

Instituția culturală de la malul Dunării se pregătește să anuleze, pentru o zi, izul bacovian al anotimpului tomnatic aducând primăvara în sufletul publicului de la Moldova Nouă, însă nu oricum, ci prin intermediul unei porții zdravene de râs livrate de nimeni altul decât maestrul comediei românești: Doru Octavian Dumitru.

În a doua jumătate a lunii, în 18 noiembrie, începând cu ora 18.00, Casa de Cultură din urbea de la Dunăre organizează un spectacol de comedie pe cinste, mai ceva ca pe scena emisiunii Iumor. Deși a auzit multe lucruri interesante despre orașul Moldova Nouă și zona Clisurii Dunării, maestrul glumelor care nu îngrașă vine în premieră în localitatea condusă de edilul Adrian Torma nu doar pentru a-și materializa curiozitatea față de împrejurimile locului, ci și pentru a deveni un altfel de psiholog pentru cetățeni – semnând astfel rețeta garantată a stării de bine.

1000x100 casa brutarului

Pentru toate cuplurile care își doresc să învețe ce-nseamnă să faci haz de necaz într-o căsnicie și nu numai, prețul unui bilet de acces la spectaculosul eveniment este de 20 de lei. În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de acum, de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), în intervalul 08.00 – 16.00, de luni până vineri, exceptând zilele de weekend.

Doru Octavian Dumitru, originar din Galați, s-a născut la data de 11 iunie 1956. În ciuda faptului că absolvit Facultatea de Instalații, acesta a lăsat ingineria pentru comedie, numele maestrului atingând apogeul în anii 1990. Format în cadrul festivalurilor studențești, comicul român a fost liderul nenumăratelor festivaluri de umor. Iar pentru a deveni un comediant fără cusur, acesta a luat drumul Statelor Unite ale Americii, acolo unde, după cum însuși a afirmat, a învățat de la cei mai buni precum: Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.