„Lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Național de Redresare și Reziliență”

explo 1000x200

Social-democrații atrag atenția asupra necesității purtării unui dialog cu patronatele, sindicatele și cu opoziția, precum și asupra prezentării Planului Național de Redresare și Reziliență în Parlament, exact în termenii în care și Comisia Europeană i-a recomandat premierului Cîțu.

„Este regretabil că lupta politică internă din PNL pune în pericol realizarea Planului Național de Redresare și Reziliență al României”, spune senatorul Ion Mocioalcă.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a arătat întreaga disponibilitate de a avea un dialog constructiv cu premierul Florin Cîțu pe marginea PNRR, în condițiile în care Comisia Europeană a respins deja de două ori planul trimis de Guvern. „Este în interesul României și spre binele tuturor cetățenilor ca reprezentanții Guvernului să colaboreze cu cei care pot contribui la salvarea pe ultima sută de metri a PNRR”, consideră parlamentarul de Caraș-Severin.

PSD a reînnoit oferta de a pune la dispoziție toți specialiștii și experții partidului, care să se implice pentru ca România să aibă cât mai rapid un document final, care să respecte cerințele Comisiei Europene. „Din păcate, constatăm că Ludovic Orban și Florin Cîțu continuă să se comporte politicianist și iresponsabil în această situație critică pentru România”, mai spune Ion Mocioalcă.

banner 970 x 250