Consilierul local Ana Munteanu, răsplătită de șeful USR Timiș cu un post de consilier în administrația județeană. Ce rol va avea?

explo 1000x200

Cristian Moș, vicepreședinte CJ Timiș și co-președinte USR PLUS Timiș, o va angaja, din iunie, pe Ana Munteanu la Consiliul Județean Timiș. Consilierul local USR de Timișoara a fost în centrul atenției la începutul anului după ce a descins la restaurantul unui hotel din oraș în încercarea de a demonstra că funcționează ilegal în carantină. După aceea, Ana Munteanu a fost suspendată din USR Timiș pentru un an. 

Ana Munteanu va fi, din iunie, consilierul personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Cristian Moș.

„Este o decizie a mea personală. În clipa de față, având în subordinea mea Direcția Tehnică, arhitectul-șef, unde am competențe fiind de profesie inginer, nu am nicio problemă. Am nevoie de un consilier personal care să aibă mai multă experiență decât mine pe partea de cultură, mediu, reciclare, deșeuri, care sunt tot în subordinea mea. Persoana cu cea mai multă experiență care acoperă toate aceste domenii este Ana Munteanu. Nu este o numire politică, este o decizie a mea. Este persoana care pe mine mă ajută să fac treabă în administrația județeană.”, a spus Cristian Moș.

Într-o postare publicată pe Facebook, după ce Cristian Moș a fost votat vicepreședinte al CJ Timiș, Ana Munteanu a povestit despre „sutele de ore” petrecute împreună cu acesta în campania de la alegerile locale.

„Pentru că am stat sute de ore împreună în caravana campaniei de la locale, trecând prin toate localitățile din Timiș, și alte câteva sute de ore prin sediul de campanie în perioada alegerilor parlamentare, am ajuns să-l cunosc ceva mai bine. Mereu în mișcare și cu o energie formidabilă, Cristian reușește să găsească punctele tari din fiecare om și să-i motiveze pe cei din jurul său astfel încât rezultatele nu întârzie să apară.”, scria, la acea dată, Ana Munteanu.

CITEȘTE ȘI: Ana Munteanu, în lacrimi, după ce i s-a cerut să își dea demisia din USR în urma scandalului generat de descinderea în restaurantul Del Corso: „Motivul pentru care am venit aici: să lupt cu caracatița”

Ana Munteanu este consilier local și a fost implicată la începutul anului într-un scandal național, după ce a descins în restaurantul hotelului Del Corso din Timișoara, ca să dovedească faptul că localul funcționează ilegal, în carantină. Momentul acesta a fost transmis live de Ana Munteanu pe pagina sa de Facebook. Ulterior, a fost suspendată pentru un an din filiala Timiș a USR. De asemenea, ministrul de Interne a trimis corpul de control în verificări la Prefectura Timiș, inspectorii identificând o serie de nerespectări ale procedurilor în acest sens.

CITEȘTE ȘI: Cazul Ana Munteanu, consiliera USR de Timișoara acuzată de „turnătorie”, după ce a demascat funcționarea unui local în carantină. Șeful ei de partid crede că a greșit

banner 970 x 250