Lupta continuă! Personalul medical și agenții MAI din Timiș au primit noi echipamente de protecție

picnic iulius1000x100

Echipamente de protecție împotriva coronavirusului trimise în Timiș! 2.980 de costume de protecție, 180 de litri de dezinfectant și două seturi de filtre pentru izoletă au fost trimise forțelor de intervenție și personalului medical din Timiș care luptă în prima linie cu COVID-19.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a achiziționat mai multe echipamente medicale de protecție pentru personalul medical și personalul de intervenție MAI. Bugetul de stat a suportat cheltuiala și echipamentele au început să fie distribuite de ieri. Instituțiile au trimis protecțiile către cei care luptă în prima linie împotriva coronavirusului.

ISU Banat, Serviciul de Ambulanță Județean Timiș, DSP Timiș, Spitalul Județean de Urgență și Spitalul „Victor Babeș” și-au echipat angajații corespunzător cu 2.980 de costume de protecție și 180 de litri de dezinfectant TP2 pentru dezinfecția de rang înalt a suprafețelor critice. Două seturi de filtre pentru izoletă au fost, de asemenea, trimise către ISU Timiș. Autoritățile caută non-stop soluții pentru ca forțelor de intervenție și personalului medical să nu le lipsească echipamentele necesare pentru a fi în siguranță în misiunile și intervențiile lor.

leader board 728 x 90 px