Lupacul, surpriza Cupei României?!

Voința Lupac și Autocatania Caransebeș își dispută miercuri, accederea în faza a IV-a a Cupei României la fotbal. Conduce jocul la centru arbitrul de prima ligă Dorian Micloşină.

Cu începere de la ora 17.30 pe stadionul din Lupac se anunță o partidă extrem de interesantă, echipa pregătită de Vişatovici reușind să producă o mare surpriză în faza anterioară când a eliminat, după loviturile de departajare, formaţia din Valea Domanului. Antrenorul fotbaliştilor din Lupac a declarat că este gata să elimine din competiție o nouă formație din cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării. Caransebeșenii au ajuns în această fază a Cupei României după ce au eliminat Unirea Sânnicolau Mare.

Dacă la finalul timpului regulamentar scorul va fi egal, se vor juca două reprize de prelungiri. În cazul în care și după cele 30 de minute suplimentare pe tabelă va rămâne semnul egalității, echipa ce va reprezenta județul în faza următoare a competiției se va decide la loviturile de la 11 metri.

„Ar fi de remarcat faptul că partida este arbitrată de o brigadă divizionară, exclusiv cărăşeană, condusă de un arbitru din Lotul Naţional Liga I, şi mă refer la Dorian Micloşină junior, care este ajutat la „linie unu” de către arbitrul asistent Răzvan Nistoran, din lotul Naţional Liga a II-a, precum şi de unul dintre cei mai serioşi arbitri ai noştri din lotul divizionar C, şi mă refer aici la Cristian Radu, din Anina”, Costinel Ristache, preşedintele AJF

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    In programarea emisa de FRF pentru faza a IV-a a Cupei Romaniei apare si echipa lui Marian Iancu, FC Timisoara, care ar trebui sa evolueze in Caras-Severin contra celor de la Vointa Lupac.
    Tot FRF a anuntat insa pe site-ul oficial, o decizie a Comisiei de Disciplina, conform careia aceeasi echipa a lui Iancu nu va fi programata in jocurile oficiale, pana nu va achita baremurile cuvenite arbitrilor care au oficiat in etapele 24, 26, 28 și 30 din sezonul trecut.