Au renunţat la opt fotbalişti. Acum caută alţii!

Autocatania Caransebeş şi Muncitorul Reşiţa, două dintre reprezentantele judeţului în Liga a III-a de fotbal, şi-au verificat nivelul de pregătire înainte de startul unui nou sezon, într-un meci amical.

Dacă Muncitorul revine în toamnă în al treilea eşalon fotbalistic al ţării şi nu poate emite pretenţii prea mari, caransebeşenii ar putea spera la un loc fruntaş, după ce şi campionatul trecut s-au prezentat bine. Autocatania a pierdut opt jucători faţă de sezonul trecut, iar acum încearcă să alcătuiască un lot cât mai competitiv. “Noi suntem în căutari pentru a înlătura lipsurile pe care le avem. Avem încă probleme pe axul central, la fundaşii centrali şi ne-ar trebui un mijlocaş la închidere. Sperăm să rezolvăm şi aceste probleme, chiar până la meciul de miercuri, din Cupa României, de la Lupac”, a declarat pentru Express de Banat, Lucian Manole, directorul tehnic al CS Autocatania Caransebeş.

Amicalul Muncitorul-Autocatania s-a jucat în trei reprize a câte 35 de minute fiecare. Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0, iar în cea de-a doua, caransebeşenii au deschis scorul. În ultima parte, gazdele au revenit şi au întors scorul, impunându-se cu 2-1.

leader board 728 x 90 px