Lupacul se pregăteşte de Liga a III-a!

Voinţa e favorită certă anul acesta la titlul de campioană judeţeană, iar rezultatele obţinute în Cupa României, cu reprezentantele judeţului în eşalonul imediat superior, vin să demonstreze că echipa lui Boşco poate chiar mai mult.

Voința Lupac și Autocatania Caransebeș și-au disputat accederea în faza a IV-a a Cupei României la fotbal. Jucătorii echipei din Lupac au produs din nou o surpiză, la fel cum au făcut şi cu formaţia din Valea Domanului. Voinţa a învins cu scorul de 7-6, după executarea loviturilor de la 11 metri, şi şi-a câştigat locul în faza următoare a competiţiei.

La finalul timpului regulamentar de joc şi după cele două reprize de prelungiri, scorul a fost egal, 3-3, dar Voința a reușit și de această dată să se impună la loviturile de departajare. Pentru gazde au marcat, în timpul regulamentar, Străin, Mitea şi Târbăţ, iar din penalty au punctat Lazarovici, Domondi, Nica şi Mozici. Pentru Autocatania au înscris Bâldea, Firoiu şi Suru, iar din lovituri de la 11 metri, Bârsan, Costachi şi Suru.

„Fără cuvinte, în primul rând pentru băieţii mei, pentru tot stafful tehnic, pentru conducere şi Primărie şi pentru toate eforturile care se fac pentru echipa aceasta. Sperăm să mergem cât mai sus, să aducem o echipă galonată la noi, la Lupac”, Boşko Vişatovici, antrenor Voinţa Lupac

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    În timpul desfăşurării loviturilor de departajare UN ROL MARE, mai mare decât al celui care înscrie, îl are jucătorul care RATEAZĂ. Aşa că nominalizarea lui este o obligaţie elementară a ziaristului sportiv!

  2. LuxPhotoFux says:

    În Cupa României Voinţa Lupac întâlneşte pe FC Timişoara. In programarea emisa de FRF pentru faza a IV-a a Cupei Romaniei apare si echipa lui Marian Iancu, FC Timisoara, care ar trebui sa evoleze in Caras-Severin contra celor de la Vointa Lupac.
    Tot FRF a anuntat insa pe site-ul oficial, o decizie a Comisiei de Disciplina, conform careia aceeasi echipa a lui Iancu nu va fi programata in jocurile oficiale, pana nu va achita baremurile cuvenite arbitrilor care au oficiat in etapele 24, 26, 28 și 30 din sezonul trecut.