Supercupa AJF deschide sezonul în fotbalul judeţean

Muncitorul Reşiţa, campioana Ligii a IV-a Caraş-Severin, şi AS Voinţa Lupac, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, îşi dispută primul trofeu al anului sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul din Lupac.

Dacă prima ediţie a Supercupei AJF le-a pus faţă în faţă în urmă cu un an pe Gloria Reşiţa şi Moldo-Forest Moldova Nouă, acum trofeul este disputat de Muncitorul, echipă care a făcut pasul spre Liga a III-a, şi Voinţa Lupac, principala favorită la titlul de campioană a judeţului în acest sezon. Este, de fapt, reeditarea finalei de Cupa României de anul acesta. „Sunt convins că vom avea parte de un spectacol fotbalistic, mai ales că Voinţa Lupac a avut un traseu performant în fazele superioare ale Cupei României, când a eliminat din competiţie două dintre echipele divizionare C ale judeţului nostru”, a spus şeful fotbalului din Caraş-Severin, Costinel Ristache.

Trofeul Supercupa Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin a luat naştere în anul 2011, ca o iniţiativă a noastră de a vedea la lucru cele mai bune echipe cărăşene ale ediţiilor de campionat recent încheiate, fiind vorba de o partidă de fotbal dintre echipa campioană judeţeană şi câştigătoarea Cupei, faza judeţeană”, Costinel Ristache.

leader board 728 x 90 px