Lupacul s-a chinuit 90 de minute

Principala favorită la titlul de campioană judeţeană la fotbal, Voinţa Lupac, a avut astăzi un meci deosebit de greu, pe teren propriu, cu Autocatania II Caransebeş, o echipă foarte tânără, dar ambiţioasă.

Gazdele se aşteptau, probabil, la un succes categoric, lipsit de emoţii, dar lucrurile au stat exact pe dos. Lazarovici a deschis scorul cu un şut înşelător şi Voinţa a mai ratat câteva ocazii mari. Caransebeşenii, foarte disciplinaţi şi bine aşezaţi în teren, au reuşit însă să egaleze, contrar cursului jocului, şi în câteva rânduri puteau chiar trece în avantaj. În secundele de final, dominarea Lupacului a fost concretizată pe tabela de marcaj şi toate cele trei puncte puse în joc au intrat în zestrea echipei lui Boşco Vişatovici.

Scorul partidei, 2-1 pentru Lupac, a mulţumit pe toată lumea. “Eu sunt mulţumit de jocul echipei. Avem foarte mulţi tineri, atât la prima cât şi la echipa a doua, şi astăzi am văzut o prestaţie bună a băieţilor noştri”, a spus Lucian Manole, directorul tehnic al clubului caransebeşean. Marian Vlasici, primarul Lupacului şi, totodată, omul care e mereu lângă echipă, a trăit mari emoţii până spre final, când a picat golul doi. “Vrem să facem o echipă frumoasă. Îmi pare şi acum atât de rău că nu am jucat meciul din Cupa României cu Damila Măciuca. Dacă ne-am fi calificat aduceam Petrolul Ploieşti la Lupac, ar fi fost frumos”, a declarat Vlasici.

leader board 728 x 90 px

Rezultatele etapei

Tot în runda cu numărul V din Liga a IV-a de fotbal Caraş-Severin s-au mai jucat meciurile: Croaţia Clocotici – Prolaz Karasevo 2-0; Hercules Băile Herculane – Nera Bozovici 0-2; Metalul Bocşa – Minerul Anina 10-0; Gloria Reşiţa – Voinţa Răcăşdia 5-0; Semenicul Văliug – AS Berzasca 0-3; Metalul Oţelu Roşu – Minerul Dognecea 5-0.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Pacat ca nu le-a tras-o Maciuca la 7-8 goluri diferenta ca jucau altfel cu Autocatania !