Cartonaş roşu de la Aghescu!

La gruparea din Govândari a început un amplu proces de reconstrucţie, iar preşedintele Pavel Aghescu s-a hotărât să vorbească şi despre motivele care au generat declinul clubului.

CS Gloria Reşiţa s-ar putea autofinanţa dacă toate terenurile, clădirile şi garajele din propria bază sportivă ar fi valorificate aşa cum trebuie. Cel puţin asta spune Pavel Aghescu, care dezvăluie mai multe nereguli care nu sunt de ieri, de azi, ci de ani buni. Sacrificarea terenului de antrenament a adus ceva bani în conturile clubului, dar echipa mare şi cele de juniori au avut de pierdut. Încasările nu au fost grozave deoarece tot mai mulţi comercianţi îşi expun marfa spre vânzare în apropierea stadionului şi nu în incinta lui, acolo unde ar trebui să plătească anumite taxe. Tocmai din acest motiv Aghescu spune că, în scurt timp, piaţa de vechituri va fi mutată pentru ca fotbaliştii să aibă parte de cele mai bune condiţii de pregătire.

Garaje pe gratis

leader board 728 x 90 px

Mai sunt şi alte obiective la stadionul Gloria care ar putea aduce profit. Nu se întâmplă însă aşa. “Avem garaje la Gloria. Patru sunt ocupate de Oncică, Drăgan, Ostoia şi Firiţeanu, dar care nu sunt plătite. Nicolae Drăgan, lider de sindicat, are contract de acum nouă ani pe un garaj cu modica chirie de 15 euro pe lună, dar nu a achitat nimic. Începem să tăiem lacătele şi punem altele noi. Ori fac contract, ori să elibereze incinta”, a declarat Aghescu. Clubul VIP, din incinta stadionului, aduce şi el ceva venituri, dar se intenţionează şi renovarea celor 20 de garsoniere pe care clubul le are în spatele tribunei I.

Transferuri contestate

Pavel Aghescu îl acuză şi pe Lucian Manole, care după o viaţă petrecută la Gloria şi-a mutat biroul la Caransebeş. “Acum patru ani s-au dat două dezlegări la nişte fotbalişti, cu împrumut, ca să mă pomenesc acum trei luni că vin aceste dezlegări date definitiv. Oamenii ăştia se gândesc la Gloria? Poată că s-au luat şi ceva bani!”, a afirmat preşedintele clubului. Manole a refuzat să facă prea multe comentarii legate de acest subiect. “Eu am adus bani la Gloria, nu am luat. Domnul Aghescu cred că a fost informat greşit. Eu am fost zeci de ani la Gloria nu pot vorbi vreodată de rău acest club”, a declarat Manole.