Lupacul, peste Reşița! În Valea Domanului, doar fotbal la nivel de județ! (FOTO)

Un gol marcat de Oncică în al doilea minut de prelungiri la Bocşa poate lăsa Reşiţa cu reprezentantă doar în Liga a IV-a sau, dimpotrivă, să le forţeze mâna celor care vor să-i facă vânt lui Cătălin Rufă din Valea Domanului, cu tot cu Metalul!

Municipalitatea a investit bani serioşi pentru ca CSM Şcolar să promoveze în Liga a III-a de fotbal, ca o alternativă la iminenta îndepărtare a lui Cătălin Rufă cu echipă cu tot de la Reşiţa. Chiar dacă s-au plătit salarii fabuloase pentru al patrulea eşalon al ţării, mai ales în partea a doua a campionatului, CSM Şcolar nu a putut lua faţa Voinţei Lupac, dar nu a fost deloc departe. Titlul de campioană a Caraş-Severinului s-a decis în ultima etapă, deşi la un moment dat socotelile păreau încheiate. Şcolarul a început să spere mai ales după ce a câştigat pe terenul din Lupac şi a preluat şefia clasamentului, moment în care avea totuşi un meci în plus jucat. În ultima rundă, Bistra Glimboca nu s-a mai deranjat să facă deplasarea în Valea Domanului, astfel că a facilitat victoria reşiţenilor la masa verde, scor 3-0. În aceste condiţii, Lupacul era obligat să bată la Bocşa echipa Metalul din localitate.

Bocşenii au jucat ultimul meci al sezonului ca o adevărată finală, deşi pentru ei nu mai era nicio miză. Microbiştii vorbesc că ambiţia şi determinarea lor ar fi fost alimentate de ceva promisiuni, venite dinspre Valea Domanului, dar important este altceva, şi anume că s-a jucat corect! Metalul i-a făcut viaţă grea Voinţei şi a cedat abia în prelungiri, când Oncică a trimis direct în vinclu pentru 0-1 şi pentru un nou titlu de campioană care ajunge la Lupac.

Şcolarul rămâne astfel în campionatul judeţean, dacă nu cumva zvonurile se confirmă şi va merge la barajul de promovare în locul Lupacului, care nu ar avea posibilităţi de Liga a III-a. O altă variantă ar fi ca municipalitatea să concluzioneze după rezultatul de la Bocşa că Rufă nu e aşa de rău cum lasă unii să se înţeleagă şi proiectul Metalul să meargă mai departe.

Comments

 1. rsd says:

  ” Rufă nu e aşa de rău cum lasă unii să se înţeleagă ” zice autorul articolului. Noi zicem altfel ” rufa nu e asa de bun cum zice unu “. Dani , ca un profesionist ce esti, puteai scrie vreo doua randuri si de meciul Bozovici – Lupac. Felicitari totusi echipei din Lupac !

 2. Bănățean says:

  Lasă că de acum o să vedem sâmbătă unicul lider cum cântă….

 3. OCA says:

  Dar de ce sa nu scrie Dani despre meciul din ultima etapa Csm – Glimboca, o echipa care a dat 4 goluri CSM ului in tur 🙂 Ce zici RSD !?

 4. baniimei says:

  “Salarii fabuloase”, poate doar SALARIUL FABULOS pe care l-a primit jucătorul şcolar DANIEL OPRIŢA, legitimat la CSM Şcolar că banii de la Rufă (a două sursă de bani) nu-i ajungeau şi figura şi el pe statul de plată “mâncând bănuţii copiilor şi antrenorului Potoceanu!!!!!!!