Lupacul avertizează liderul: „Suntem mai buni decât în tur!”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Singura echipă care a învins liderul Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal în turul actualei ediții de campionat se pregătește să reia competiția cu gândul de a nu face un simplu act de prezență. Voința Lupac nu depune armele și, prin vocea antrenorului Boșco Vișatovici, își anunță rivala din Valea Domanului că lupta va fi acerbă în retur.

Deși este momentan pe locul al doilea în clasament, Voința Lupac se poate mândri cu faptul că este singura echipă care a învins liderul CSM Școlar Reșița, la finalul turului, 1-0, prin golul marcat de Nicola. Un meci după care antrenorul de atunci al echipei reșițene, Dan Potocianu, își lăuda adversarul. Voința Lupac, o echipă dintr-o localitate mică, dar nicidecum privită ca un outsider, și-a regândit strategia pentru returul actualei ediții de campionat. Deși nu beneficiază de bugetul grupării din Valea Domanului, Lupacul încearcă și în acest sezon să câștige campionatul. Reiese acest lucru din declarațiile antrenorului Boșco Vișatovici: „Obiectivul este clasarea pe locurile I-III la final de sezon. Noi în continuare ne facem datoria ca fotbaliști, să terminăm returul cu brio, nu ne interesează decât echipa noastră. Sperăm ca la final, când tragem linie, să ajungem acolo unde ne este locul.”

În pauza de iarnă, de la Voința Lupac au plecat trei jucători, Daniel Petruț și Răzvan Costachi au trecut chiar la rivala din Valea Domanului, în timp ce Francisc Marta a plecat în străinătate. La capitolul sosiri, consemnăm „cvartetul” de la CSM Școlar, format din Toader, Cheda, Bordea și Mircioane, precum și doi jucători de la CSM Lugoj, Stoica și Bogdan. Echipa care a reprezentat anul trecut județul Caraș-Severin la barajul de promovare în Liga a III-a a efectuat și un cantonament în apropierea Reșiței și a susținut trei jocuri de pregătire înaintea începerii returului. Antrenorul Boșco Vișatovici spune că echipa sa arată mult mai bine decât în turul campionatului. „Eu zic că în mare parte, după cantonamentul de iarnă, echipa este pregătită și cred că stăm și mai bine valoric acum în retur, față de turul campionatului. Am efectuat un cantonament la șură, la Pensiunea Brândușa. Am disputat trei jocuri de pregătire, am învins cu 8-1 pe AS Oravița, cu 9-0 pe Minerul Anina și cu 4-1 pe juniorii A de la Metalul Reșița”, a mai spus Boșco Vișatovici.

Antrenorul Voinței Lupac consideră că lupta pentru supremație în Caraș-Severin este departe de a fi încheiată, dar speră ca echipa campioană să fie decisă înaintea ultimei etape, când urmează să se întâlnească principalele candidate la promovare. „Va fi o luptă acerbă în retur. Să sperăm că nu o să ajungem până la ultima etapă, dar dacă este, noi jucăm pe teren și se decide la final de sezon campioana. Indiferent de adversar, toate meciurile încercăm să le luăm în serios. Toate echipele care vin să joace la Lupac sau pe care le vom întâlni noi în deplasare se mobilizează și încearcă să scoată un rezultat favorabil lor. Noi încercăm să ne facem datoria și la final de meci noi să fim cei care se bucură de victorie.”

untitled design set 970x90 px

Boșco Vișatovici apreciază susținerea de care beneficiază Voința Lupac din partea comunității locale: „Din partea primarului Marian Vlasici avem toată susținerea, ne oferă condiții chiar foarte bune, aproape de Divizia C, salariile sunt la zi.”

Voința Lupac începe returul mâine, cu un joc pe propriul teren, cu Muncitorul Reșița. Partida se va disputa pe terenul comunal din Lupac, cu începere de la ora 12, fiind arbitrată de Rafael Lupu (Reșița), ajutat la cele două linii de Răzvan Nistoran (Oravița) și Sebastian Grecu (Bocșa). Observator: Marius Popescu (Reșița).

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/