Muncitorul Reșița părăsește Cupa României, dar continuă în campionat. Sâmbătă, cu FK Odorheiu Secuiesc

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

În optimile de finală ale Cupei României la futsal, Muncitorul Reșița a avut ghinionul de a da peste una dintre cele mai bune echipe din țară, City’us Târgu Mureș. Reșițenii s-au deplasat în Ardeal chiar în ziua meciului, în formulă restrânsă, forțați de problemele financiare cu care se confruntă clubul sportiv din municipiul de pe Bârzava.

Doar opt jucători, dintre care doi portari, au făcut deplasarea la Târgu Mureș, și nu au rezistat decât în prima repriza a meciului din sferturile de finală. Mureșenii au condus cu 2-0, iar în minutul 19 Flavius Fedor a redus din diferență. Conduși la pauză cu doar 2-1, reșițenii au avut șansa egalării în secunda 40 a reprizei secunde, când au trimis mingea în bară. Neavând prea multe variante de înlocuire, reșițenii au cedat fizic, dar golul al treilea al gazdelor a venit abia în minutul 29. Mureșenii au înscris apoi pe bandă rulantă și au câștigat cu 8-1.

Iată rezultatele complete înregistrate în optimile de finală ale Cupei României:
Imperial Wet – Pro-Tineret Sighișoara 8-1
United 2 Galați – CSMS Iaşi 1-8
Colțea 1920 Brașov – KSE Târgu Secuiesc 7-6
Concordia Chiajna – ACS Odorheiu Secuiesc 8-2
United Galaţi – Informatica Timișoara 3-2
Spicom Sfântu Gheorghe – Autobergamo Deva 2-4
City’us Târgu Mureș – Muncitorul Reșița 8-1
Bukovina Vicov – Dunărea 2005 Călărași 2-7

untitled design set 970x90 px

Pentru Muncitorul Reșița a mai rămas în acest sezon întrecerea din Liga I. Sâmbătă, 5 martie, cu începere de la ora 15:00, elevii lui Viorel Lolea și Ion Roman vor primi pe teren propriu replica vecinei de clasament, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I de futsal. Meciul de la Sala Polivalentă din Reșița va fi arbitrat de Ovidiu Curta și Romulus Pop, ambii din Târgu Mureș. Rezervă: Sorin Muntean (Târgu Mureș). Observator: Alin Cârstoiu (Deva).
Muncitorul Reșița ocupă locul 10, cu 21 de puncte (din 16 meciuri), iar FK Odorheiu Secuiesc este pe locul 9, cu 22 de puncte (din 18 meciuri).

Foto: City’us Târgu Mureș

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/