Luminițele de Crăciun, montate în centrul Timișoarei. În principiu va fi și târg, dar mai restrâns, în funcție de situația epidemiologică

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

În centrul istoric al Timișoarei au fost deja montate primele instalații pentru iluminatul festiv. Reprezentanții primăriei anunță că în perioada sărbătorilor de iarnă vor fi amplasate căsuțe, mai puține ca anii trecuți și nu doar în centru, ci și în cartiere, pentru evitarea aglomerării. 

Anul acesta va fi montat același număr de instalații pentru iluminatul de sărbători ca în 2019, au anunțat reprezentanții Primăriei Timișoara. „Nu vor fi folosiți cei 50.000 de euro alocați suplimentar, sumă care se redistribuie la acțiunile pentru controlul epidemiei de COVID-19.”, au transmis aceștia la solicitarea expressdebanat.ro.

Pe de altă parte, Târgul de Crăciun va fi, în principiu, organizat anul acesta, însă va fi unul restrâns. „Depinde de situația epidemiologică și de deciziile din Comitetul Județean și cel Național pentru Situații de Urgență. Numărul de căsuțe va fi mai mic în centru și vor fi răspândite și în cartiere, pentru evitarea aglomerației.”, mai spun cei din primărie.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Anul trecut, Târgul de Crăciun a fost deschis la Timișoara în 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cu aprinderea iluminatului festiv și un spectacol folcloric. În Piața Libertății a fost montat un patinoar și mai multe căsuțe pentru meșterii populari. Seara a avut loc un spectacol de artificii.

CITEȘTE ȘI: Mii de oameni la deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara! Proiecții inedite pe fațadele clădirilor

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/