Luminița Jivan să rezolve cu Viorica Dăncilă problema Arsenal! Rheinmetall vrea să producă transportoare blindate la Reșița!

Acuzat de liderii PSD Caraș-Severin că nu a implementat nici măcar un proiect în trei ani de mandat, primarul Reșiței, Nelu Popa, a prezentat un scurt bilanț și i-a indicat pe cei vinovați pentru că fosta fabrică de armament din municipiu are încă lacătul pe poartă.

„Am văzut și eu declarațiile doamnei Luminița Jivan și ale lui Ionuț Chisăliță, am rămas ușor nedumerit. Nu știu, poate dânșii, prinși foarte mult în activitatea parlamentară, nu au apucat să vadă ce se întâmplă în oraș. Știu însă că în campania electorală pentru europarlamentare au împărțit pliante în Parcul Siderurgistului, unde noi am făcut o lucrare de care sute de reșițeni se bucură zilnic. E doar un exemplu. În rest, există un teaser de 2 minute realizat de colegii mei de la comunicare în care am prins în mare parte lucrările pe care Primăria a reușit să le realizeze, în special din resurse proprii, în ultimii doi ani. Da, proiectul de tramvai încă nu a demarat, el este depus. Da, proiectele de licee, în afară de «Traian Lalescu», care a început, încă nu sunt puse în operă, cele cinci școli gimnaziale, patru grădinițe. La Centrul Civic este finalizată procedura de achiziție și vom începe lucrările probabil în următoarele două luni, dar eu le spun colegilor să fie sănătoși și să aibă răbdare!”, a comentat primarul Reșiței.

Popa a mai spus că nu înțelege atacurile Luminiței Jivan și ale senatorul Ionuț Chisăliță, mai ales că el n-a făcut nicio apreciere cu privire la activitatea lor parlamentară, a mai declarat primarul Popa.