Luminița Jivan mută Banatul Montan în Oltenia ca să aibă și Caraș-Severinul infrastructură!

untitled design set 970x90 px

Politicienii români sunt ridicoli în foarte multe situații, iar deputata PSD de Caraș-Severin a făcut tot posibilul să nu se numere printre excepții!

Luminița Jivan se laudă de una singură în spațiul public cu declarația politică pe care a susținut-o zilele trecute în Camera Deputaților, declarație, ce spune social-democrata, avea ca subiect dezvoltarea infrastructurii române, mai ales în județul Caraș-Severin. Acesta a prezentat colegilor deputați câteva dintre prioritățile Guvernului României care ar trebui să contribuie la bunăstarea locuitorilor județului Caraș-Severin. Numai că proiectele expuse de Luminița Jivan sunt la sute de kilometri distanță de Banatul Montan.
Vorbind în Camera Deputaților despre dezvoltarea infrastructurii în zona de vest a României, cea care se vrea acum șefă peste PSD Caraș-Severin a subliniat că „judeţul Caraş-Severin are graniţă comună cu Serbia, iar la nord se învecinează cu judeţul Timiş, ceea ce îi oferă o poziţie privilegiată în dezvoltarea relaţiilor economice dintre Uniunea Europeană şi Serbia, stat ce a deschis negocierile de aderare la UE”. În acest context, Luminița Jivan a prezentat ca un prim proiect de infrastructură important din zonă realizarea drumului expres Craiova-Piteşti! Un alt proiect important pentru Caraș-Severin?! Finalizarea autostrăzii Lugoj – Deva, în opinia parlamentarului PSD. Ce nu a spus însă Luminița Jivan este că din cauza unui amărât de pasaj de cale ferată, transporturile de mărfuri sunt imposibile pe ruta Reșița – Lugoj, astfel că autostrada e atât de departe de Caraș-Severin…

Dar veștile bune ale deputatei pentru cărășeni nu se opresc aici. „Consider că a devenit prioritară reabilitarea şi îmbunătăţirea infrastructurii feroviare pe linia Bucureşti – Craiova, proiect prins în programul de guvernare şi care are alocat un buget de aproximativ 68 de milioane de euro”, a spus aceasta. Și asta nu e tot. La nivelul infrastructurii navale, asigură Jivan, se urmăreşte modernizarea porturilor. „Unul dintre porturile prin în programul de modernizare este cel de la Drobeta Turnu Severin, unde urmează să se construiască un nou terminal trimodal şi modernizarea infrastructurii portuare, astfel încât să crească volumul de operare de mărfuri şi să fie diminuate costurile de operare”, a susținut Luminița Jivan în declarația politică din Camera Deputaților. Păi Caraș-Severinul are port, dar la Moldova Nouă, e primul din țară. Ce or avea de câștigat cărășenii dacă toate aceste proiecte se vor realiza la sute de kilometri distanță?! Să mai terminăm cu răutățile. Nici atunci când se face ceva nu e bine?!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/