„Scapă-ne, Doamne, de Dragnea şi Tăriceanu, Tudorel Toader şi Victor Ciorbea, Codrin Ştefănescu şi Şerban Nicolae!”

untitled design set 970x90 px

Consilierul județean de Caraș-Severin, Paul Purea, îi desființează pe liderii PSD-ALDE, despre care spune că doar divinitatea i-ar putea face dispăruți de pe scena politică.

Întors în țară după foarte mulți ani petrecuți în Germania și ales consilier județean pe listele PMP, Paul Purea nu este la prima ieșire publică de acest gen. Doctorul le-a cerut chiar colegilor săi de plen să demisioneze cu toții din Consiliul Județean Caraș-Severin dacă se dovedește în continuare că sunt preocupați doar de jocuri politice și că nu fac mare brânză pentru polul sărăciei care a devenit Banatul Montan. Acum însă, Purea a declanșat un atac violent la adresa liderilor coaliției de guvernare și a celui care a încercat destabilizarea filialei județene PSD Caraș-Severin prin instigarea social-democraților de a-l părăsi pe Ion Mocioalcă pentru Luminița Jivan.

„Am văzut şi am întâlnit în viaţa mea oameni frumoşi si oameni urâţi, oameni murdari şi oameni curaţi, oameni deştepţi şi oameni proşti, oameni cinstiţi şi oameni-jigodii, oameni clari la minte şi oameni psihopaţi… vreau să spun, tot felul de indivizi… de la savanţi la criminali, de la progresişti la retrograzi, de la credincioşi şi drepţi la nemernici, de la eroi la lichele… dar aşa ceva, bipezi precum Dragnea şi Tăriceanu, Tudorel Toader şi Victor Ciorbea, Codrin Ştefănescu şi Şerban Nicolae… şi încă vreo zece de-alde lor (lista poate fi completată de orice român cu mintea sănătoasă!), mărturisesc, nu numai că nu am văzut şi întâlnit în decursul anilor scurşi după ’89, dar nici (măcar!) nu mi-am putut imagina că asemenea exemplare «ciudate» ar putea vreodată fiinţa pe glia politică a patriei mele…! Doamne, fă ceva, ajută-ne în vreun fel să salvăm România!”, a comentat Paul Purea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/