Luminița Jivan i-a pus sindicatele în cap lui Liviu Dragnea! Liderul PSD, somat să oprească subminarea lui Mocioalcă!

Trei confederații sindicale din Caraș-Severin i-au trasmis un mesaj amenințător președintelui PSD. În cazul în care Liviu Dragnea nu îi potolește de urgență pe Codrin Ștefănescu și Luminița Jivan, sindicaliștii cărășeni vor întrerupe orice dialog cu coaliția de guvernământ și vor genera tensiuni de care liderul PSD nu are sub nicio formă nevoie într-o perioadă în care e atât de contestat!

Confederațiile „Meridian”, „CNSLR – Frăția” și „BNS” așteaptă răspunsul lui Liviu Dragnea după ce i-au cerut acestuia în mod vehement să liniștească apele în PSD Caraș-Severin. Express de Banat a intrat în posesia documentului prin care sindicaliștii i-au transmis liderului PSD că sunt foarte îngrijorați de situația tensionată din filiala județeană și prin care au subliniat că Liviu Dragnea este singurul care poate rezolva problemele. „În ultima perioadă, probabil fără ca dumneavostră să aveți cunoștință de acest lucru, unul dintre liderii politic importanți ai PSD, dl. Ion Mocioalcă, este sistematic atacat și minat în acțiunea domniei sale pe plan local de către persoane care au foarte puțină legătură cu politica social-democrată și al căror grad de înțelegere a problematicii locale este cel puțin scăzut”, i-au transmis sindicatele cărășene lui Dragnea.

Concret, acestea se referă la „intervenția brutală a lui Codrin Ștefănescu care a îndemnat în repetate rânduri la răzmeriță și nesupunere față de conducerea actuală a PSD Caraș-Severin și la faptul că Luminița Jivan inoculează ideea că schimbă actuala conducere a PSD Caraș-Severin, șeful Poliției, prefectul și toți deconcentrații care nu-i prezintă încredere”.

Sindicatele cărășene ar fi trebuit să-și vadă de treaba lor și să nu se amestece în jocurile din PSD, dar, lăsând asta deoparte, este tot mai clar că demersurile Luminiței Jivan de a prelua șefia PSD Caraș-Severin sunt sortite eșecului. Cu excepția a doi – trei primari, nimeni, dar absolut nimeni nu acceptă ideea preluării filialei județene de către actuala deputată. Practic, Luminița Jivan e foarte singură într-un război care o depășește total, iar Liviu Dragnea are destule probleme pe cap. Lucruri pe care le știe și șeful PSD! De aici și ultimele mesaje trimise spre Caraș-Severin. Nimic spectaculos în atât de așteptatul Comitet Executiv Național al PSD!