Luminița Jivan: Felix Borcean a făcut tot ce a putut ca să dezvolte Caransebeșul! Vor fi multe surprize!

Liderul PSD Caraș-Severin redeschide jocul pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile locale pentru Primăria Caransebeș!

Sondajul de opinie pe care organizația PSD Caransebeș a anunțat că-l va face pentru a măsura șansele a trei social-democrați va suferi, cel mai probabil, modificări. Marius Damian nu a fost luat deloc în calcul, deși se cunosc intențiile acestuia. În urma votului exprimat în interiorul organizației, Ilie Bebe Iova este preferat pentru a intra în cursa electorală. Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, dă însă de înțeles că ai săi colegi din Caransebeș s-au cam grăbit. „La Caransebeș sunt trei sau patru nume care vor fi incluse într-un sondaj. Peste tot sunt multe surprize, dar prefer să le păstrăm pentru momentul potrivit.”, a spus Jivan.

Șefa PSD Caraș-Severin are numai cuvinte frumoase la adresa actualului edil-șef al Caransebeșului, dar candidatura acestuia sub sigla trandafirilor roșii e prea puțin probabilă. „Felix Borcean este un tânăr de valoare, așa cum este și Adi Torma. Sunt oameni de valoare care-și iubesc localitățile din care vin și sunt sigură că au făcut tot ce le-a stat în putință ca să ducă localitățile către dezvoltare și către un trai mai bun. Repet, Felix Borcean este un tânăr de valoare.”, a mai afirmat Luminița Jivan.