Luminița Jivan a avut dreptate! Dragnea chiar e un președinte performant!

Singurul parlamentar PSD din Caraș-Severin care s-a declarat de partea lui Liviu Dragnea, pe care îl considera înainte de Comitetul Executiv un președinte performant, câștigă teren în PSD Caraș-Severin după noua demonstrație de forță a liderului social-democrat!

Schimbă guvernul ori de câte ori își dorește, unge în funcții cheie doar personaje care-i mănâncă din palmă deși sunt adevărate monumente de prostie și își reconfirmă de fiecare dată poziția când justiția, strada sau oamenii din propriul partid îi forțează retragerea. Liviu Dragnea chiar e un președinte performant! Mai trebuie să-și rezolve problemele penale și chiar are toate șansele să o facă la cum stau lucrurile, iar apoi are drum liber spre Cotroceni, spre președinția României, spre funcția supremă.
Potrivit lui Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, din cei 64 membri CEx, doar opt au votat împotriva lui Liviu Dragnea. A existat o abținere și s-au numărat 55 de voturi de susținere a președintelui PSD. Lista disidenților era cu o zi înaintea CEx mult mai stufoasă, dar Dragnea s-a dovedit un președinte cu adevărat performant. În doar câteva ore i-a determinat pe cei mai mulți dintre ei să se sucească.
De remarcat că președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a rămas ferm pe poziție. A votat pentru plecarea lui Dragnea!

1000x100 (5)