Lugojeanul Iron Raul Cătinaș șterge pe jos cu fostul ofițer SPP Daniel Ghiță!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sportivul lugojean cu cel mai mare succes în kick-box e gata să reînceapă antrenamentele după trei ani de pauză pentru un fight cu Daniel Ghiță, căruia vrea să-i închidă gura după ce acesta și-a umflat mușchii și i-a ironizat pe cei mai titrați luptători români pentru titulatura de „campion K1”!

Revenit în circuit cu un KO obținut în prima repriză a meciului cu Dzevad Poturak, Daniel Ghiță s-a arătat dispus să se bată cu „greii” K1-ului românesc, provocare ce a primit imediat răspuns. Fostul campion din Glory a fost la rândul său lovit sub centură de Iron Raul Cătinaș, care și-a arătat totodată disponibilitatea de a intra în ring cu Ghiță. Asta chiar dacă s-a „pensionat”, după cum spune chiar el, de trei ani.

„S-a întors salvarea noastră, eroul, salvatorul patriei și al kick-boxing-ului mondial! Unicul și inegalabilul Daniel Ghiță! Arogant și sfidător, ca de obicei! De ce nu ai făcut aceste provocări în urmă cu 4 ani, când erai în formă? De ce nu m-ai provocat pe mine când am fost în formă? Atunci aveai multe de pierdut și nu ai riscat, acum vrei fără muncă să obții ceva foarte repede! Te folosești de mijloace gen McGregor? Îți accept eu provocarea, sunt pensionat ca și tine, amândoi nu avem nimic de pierdut, nici de câștigat! Am o pauză de 3 ani, la fel ca tine, am nevoie de câteva luni să intru în formă și un meci de revenire, după care putem semna contractul! Hai să lăsam «lupii tineri» în pace, ei au muncit iar noi am stat, nu ar fi corect! Ai curaj să lupți cu mine sau ți-a luat Saki toată bărbăția? Îți accept provocarea! Noi doi odată pentru totdeauna!”, este mesajul transmis de Cătinaș fostului SPP-ist Ghiță.

untitled design set 970x90 px

Lugojeanul Raul Cătinaș i-a amintit lui Ghiță înfrângerea suferită de acesta în fața turcului Gokhan Saki, o înfrângere care doare și acum. Rămâne de văzut acum dacă Daniel Ghiță va acdepta sau nu fight-ul cu Iron Raul.

 

untitled design set 970x90 px