A venit și prima victorie! Echipa de baschet SCM Timișoara s-a impus în fața Stelei

A cincea oară a fost cu noroc pentru baschetbaliștii de la SCM Timișoara, care au triumfat în fața celor de la Steaua cu 78-62. O veritabilă gură de oxigen pentru echipa lui Miodrag Perisic, care în grupa A a început cu stângul, după meciuri pierdute cu Oradea, Cluj, Pitești și Sibiu.

„Leii” au dominat mare parte din joc și au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei. După primul parțial, Timișoara conducea cu 19-13. La pauză, gazdele au intrat cu 42-27, o diferență semnificativă. Nici după trecerea pe la vestiare, roș-albaștrii nu au prea avut ce face. După sfertul trei, scorul era de 64-42. Pe final de meci, timișorenii nu au mai marcat, dar au câștigat oricum la o diferență confortabilă.

Vladan Vukosavlejvic a fost din nou cel mai bun marcator al Timișoarei, cu 15 puncte, urmat de Randolph, cu 13. Au mai înscris pentru alb-violeți: Brown, 12 puncte, Pesakovic, 11 puncte, Popa-Calotă, 8 puncte, Komatina, 7 puncte, Stojadinovic, 6 puncte, Baciu, 4 puncte și Diculescu, 2 puncte.

Săptămâna viitoare, SCM Timișoara joacă acasă cu Dinamo.

foto: facebook.com/bcscmtimisoara