Ludovic Orban, la Timișoara: „Mizez pe o susținere care s-a arătat și la congresul trecut”

Președintele PNL, Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat în fruntea partidului, spune că va face campanie „de la om la om” astfel încât să convingă liberalii că proiectul pe care îl propune este cel potrivit pentru partid. În ce privește susținerea pe care o așteaptă din partea filialei Timiș, Orban spune că întâi vor avea loc alegeri în organizații, apoi forul de conducere județean va lua o decizie. 

„Filiala Timiș este una dintre filialele puternice, care va ava un număr important de delegați. Deocamdată suntem în faza alegerilor la nivel local, județean. După finalizarea conferințelor județene și alegerea noilor conduceri la nivel local și județean, va urma efectiv campania în care colegiul director județean va decide delegații și susținerea pe care o acordă. (…) Pe lângă relațiile pe care le-am avut cu liderii filialelor, întotdeauna am avut relații bune cu primarii, consilierii, cu membrii partidului și întotdeauna am făcut campanie de la om la om, încercând să conving cât mai mulți colegi că proiectul pe care îl propun pentru PNL este cel mai bun. Ca atare, evident că mizez pe o susținere care s-a arătat și la congresul trecut.”, a declarat Ludovic Orban, la Timișoara.

Până la această dată, Alin Nica, președintele PNL Timiș, nu s-a decis cu privire la susținerea unuia dintre cei doi candidați intrați până acum în cursa pentru șefia partidului. Premierul Florin Cîțu este așteptat la Timișoara săptămâna viitoare, în 10 iunie.