„Turneu de vară” la Teatrul Național. Timișorenii, invitați la un spectacol semnat de Gigi Căciuleanu

Teatrul Național din Timișoara prezintă marți, 1 iulie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Jungla TéVé,  producție a Teatrului Dramaturgilor Români.

Jungla TéVé este, așa cum spune autorul, „o serie de aventuri dinamice și verbale într-un univers în care cele două personaje (generice), EA și EL, sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru șubred între abstract și concret, între rutina cotidianului și un fantasmagoric suprarealism”.

Gigi Căciuleanu, care semnează coregrafia și textul spectacolului, a adus alături de el o echipă impresionantă: Lari Giorgescu și actrița Alina Petrică, actori bine-cunoscuți publicului FEST-FDR și nu numai, dau formă poveștii spuse de marele coregraf. Adrian Nour semnează muzica spectacolului, iar scenografia îi aparține Corinei Boboc.

leader board 728 x 90 px

Reprezentația spectacolului Jungla Tévé la Timișoara are loc în cadrul programului „Turneu de vară”. Programul, spun reprezentanții TNT, reflectă ambiția Teatrul Național de a impulsiona și de a promova circulația și difuzarea unor spectacole pe texte românești, respectiv spectacole ale unor creatori români excepționali.