„Turneu de vară” la Teatrul Național. Timișorenii, invitați la un spectacol semnat de Gigi Căciuleanu

Teatrul Național din Timișoara prezintă marți, 1 iulie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Jungla TéVé,  producție a Teatrului Dramaturgilor Români.

Jungla TéVé este, așa cum spune autorul, „o serie de aventuri dinamice și verbale într-un univers în care cele două personaje (generice), EA și EL, sunt confruntate cu tot soiul de himere. O lume formată de lucruri plasate în echilibru șubred între abstract și concret, între rutina cotidianului și un fantasmagoric suprarealism”.

Gigi Căciuleanu, care semnează coregrafia și textul spectacolului, a adus alături de el o echipă impresionantă: Lari Giorgescu și actrița Alina Petrică, actori bine-cunoscuți publicului FEST-FDR și nu numai, dau formă poveștii spuse de marele coregraf. Adrian Nour semnează muzica spectacolului, iar scenografia îi aparține Corinei Boboc.

Reprezentația spectacolului Jungla Tévé la Timișoara are loc în cadrul programului „Turneu de vară”. Programul, spun reprezentanții TNT, reflectă ambiția Teatrul Național de a impulsiona și de a promova circulația și difuzarea unor spectacole pe texte românești, respectiv spectacole ale unor creatori români excepționali.