Lucrările la tramvai impun noi restricții în trafic la Reșița!

harta lucrari tramvai muncitoresc 23.09.2022
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Șantierul deschis în municipiu pentru lucrările de modernizare a transportului public electric avansează, astfel încât de săptămâna viitoare apar noi restricții în trafic.

Reprezentanții Primăriei Reșița anunță că începând de luni, 26 septembrie, până la finalizarea sectorului de drum, se restricționează circulația autovehiculelor între P-ța Republicii și pasaj Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

Tot din data de 26 septembrie vor începe și lucrările la infrastructura rutieră pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Timișoarei cu str. Grădiște până la pasajul Intim. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor, la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Cât privește transportul public local de persoane, acesta se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL se va realiza din fața stației de carburanți.

Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile. Pe această cale, solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/