Dm-drogerie markt lansează magazinul online

online shop dm
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Clienții Dm au de acum posibilitatea de a comanda produse din confortul casei lor, cu livrare la nivel național. Dm-drogerie markt a lansat magazinul online dm.ro.

Un portofoliu variat de produse și mărci proprii dm, la prețuri avantajoase, astfel încât să le ofere o experiență facilă de cumpărare, la cele mai înalte standarde este pus la dispoziția clienților pentru a acoperi toate nevoile acestora.  Majoritatea produselor din drogheriile dm.ro vor fi disponibile și online, acoperind următoarele categorii: machiaj și îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă și curățenie, precum și alimente pentru animalele de companie. În plus, platforma oferă articole de inspirație și sfaturi, recomandări și multe alte informații utile iubitorilor brandului dm.

dm.ro reprezintă o nouă opțiune oferită clienților pentru cumpărături relaxate de oriunde și, în calitate de retailer omnichannel, dm oferă acum posibilitatea clienților săi de a face cumpărături 24/7.

“Deschiderea magazinului online dm vine ca o continuare firească a eforturilor noastre de a răspunde cât mai bine nevoilor și așteptărilor clienților dm. Ne bucurăm că le putem oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită, acum având posibilitatea de a-și comanda produsele preferate direct de la ei de acasă, rapid și accesibil”, a menționat Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

ivana martinakova

Fiecare client primește o reducere de 15% la orice comandă, până în data de 04 octombrie 2022.

Produsele vor putea fi comandate cu ridicare expres în 3 ore din magazinele dm sau cu livrare prin curier, în funcție de preferințe. De asemenea, pentru comenzi în valoare de minimum 150 lei clienții beneficiază de livrare gratuită.

„Lucrăm constant la îmbunătățirea serviciilor și produselor oferite de companie, iar accelerarea digitalizării este una dintre prioritățile noastre. Modelul Online Shop-ului dm combină noul magazin online din România cu informații relevante despre companie, produse, servicii și articole. Adoptăm conceptul <<mobile first>> pentru că, la urma urmei, cumpărăturile din ziua de azi se fac predominant de pe smartphone-ul personal. Prin urmare, o interfață prietenoasă și posibilitatea de a comanda cât mai simplu și facil este ceea ce ne dorim, ținând cont că avem o mare diversitate de sortimente și aducem clienților noștri din online un design nou și atractiv”, a adăugat Cristian Crișan, Administrator dm drogerie markt România.

cristian crișan

Despre dm

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar de atunci s-a extins în 14 țări: Austria, România, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria, cu aproximativ 3800 de magazine și 66.000 de angajați în Europa. În România, lanțul de magazine este prezent de mai mult de 14 ani, timp în care a evoluat constant, fiind în continuă expansiune, cu peste 1 000 de angajați și mai mult de 120 de magazine active.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/